Beoordelingen van Direct Sushi Oldenzaal

Recente recensies

4.0
Daniëlle
gisteren

Als vanouds weer heerlijke sushi, op tijd bezorgd, en de bestelling was compleet. Ook de warme gerechten waren warm. Bedankt!

Ah
24 oktober 2021

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien Olde Scholtenhuis
23 oktober 2021

goede bezorging. Ze hadden wel wat vergeten maar werd direct en snel na gebracht. Verder was het allemaal perfect en heerlijk

Femke
20 oktober 2021
Yoni Nijhuis
17 oktober 2021

De crispy sushi was dit keer weer crispy. Heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benneker
15 oktober 2021

Karig wat je krijgt voor 30 euro aan sushi

Stephanie Maathuis
10 oktober 2021

Deze keer viel het echt tegen. De sushi was niet goed gerold en slecht gesneden. Van 1 bakje (sushi direct mix) zaten alle stukjes aan elkaar, waardoor de rolletjes allemaal uit elkaar vielen toen je een stukje pakte. - Sushi direct mix bevatte 1 rol die we ook in de ocean mix hadden zitten. Da’s jammer. Je bestelt juist twee verschillende mixen, zodat ze ook van elkaar verschillen. Dit zie je toch als je met de bestelling bezig bent? - Op 1 rol in de Direct mix zat heel vies rood scherp poeder (chili ofzoiets?), leek wel alsof dit de verkeerde kruiden waren. Vond het meer passen bij pizza dan bij sushi, erg vies. - Onze bestelling leek echt afgeraffeld en even snel bij elkaar geraapt. Erg jammer. Voor 40 euro verwacht ik meer aandacht en betere kwaliteit.

Siegfried Keizer
9 oktober 2021

Wij vonden het super!!!! Alles heerlijk vers. Garnalen goed warm. Voor herhaling vatbaar

Ineke
7 oktober 2021

Meestal zeer tevreden maar nu smaakte het laf, geen enkele smaak aan de rijst, jammer.

Segerink
2 oktober 2021
K.
2 oktober 2021

Verkeerde bestelling geleverd. Vervolgens contact op genomen en kreeg toen te horen, we komen dan eerst langs om de oude bestelling op te halen om te controleren of het inderdaad niet klopt. Daarna komen we de goede box bezorgen. Voelt niet fijn om te moeten ‘bewijzen’ dat ze echt fout zaten. We waren ook alvast begonnen aan de sushi, dit eerlijk aangegeven. Als reactie kreeg ik toen oh dus je hoeft geen nieuwe meer? Excuses en een fijne avond. Niet netjes opgelost.

Annemarie
29 september 2021

Vorige keer een beetje gemopperd over de kwaliteit, maar dit is vandaag weer ruimschoots goed gemaakt! Mijn pokebowl was supergoed en erg lekker!!

anoniem
29 september 2021

lekker eten , goede bezorging.

Tom
25 september 2021

De bestelling werd later bezorgd dan aan gegeven. Dat doet echter geen afbreuk aan de smaak van het eten! Mijn oma zou zeggen :als of een engeltje over je tong p..st. Wederom heerlijk gegeten!

Kelly
24 september 2021

Er zat helemaal geen sojasaus bij de bestelling, dat was ene kleine minpunt. De sushi was heerlijk

D en H
24 september 2021

Kwaliteit was weer goed, gesmuld van de sushi!

Annemarie
19 september 2021

Ik was vandaag voor het eerst een beetje teleurgesteld. De snacks waren koud en taai en echt minder lekker en de sushi waren steenkoud. De 10% korting via de app was ook al niet gelukt dus het 'veel voor weinig' van altijd was vandaag helaas weinig voor dan best veel..... Volgende keer weer beter! Annemarie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
19 september 2021

Goddelijk eten!

Raymond Peterinck
18 september 2021

Kijkt u a.u.b. even in de mail van vestiging oldenzaal.

Onbekend
17 september 2021

Bestelling plaatsen was eenvoudig, de sushi stond netjes op de afgesproken tijd klaar & het was heerlijk!

Hoogerbrugge
13 september 2021

Was niet duidelijk of er wasabi bijzat, heb het dus apart bij besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christel Sleiderink
13 september 2021

De poke bowl is niet goed over gekomen. Hij zat scheef is zijn bakje. Het was een rommeltje. Smaak was prima.

C.A. Fransen
12 september 2021

Het was op de afgesproken tijd klaar. Het was veel voor 1 persoon.

Wendy Grevinga
12 september 2021

De snackbox niet ontvangen wel Betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feldkamp
12 september 2021

Uitstekend erg lekker

Monique
11 september 2021

De zakjes wasabi zijn veelslechter dan de bakjes. En de sushi was echt los en viel uit elkaar.

Esther
11 september 2021

Heerlijk

Henk
5 september 2021

Duurde lang. Niet erg als je dat ook communiceert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert van de Pol
26 augustus 2021

👍

HS
23 augustus 2021
J.lowik
22 augustus 2021

Heerlijk weer nieuwe smaken.

Bert
22 augustus 2021
Jolanda Brookhuis
19 augustus 2021
Lous
18 augustus 2021
Merel
15 augustus 2021
Romy
14 augustus 2021

De sushi was echt heerlijk!! Helaas was onze bestelling verwisseld met die van een ander maar dit is perfect opgelost ! Dankjewel voor het lekker eten en goede service!

Ilse
13 augustus 2021

Deze keer viel de kwaliteit echt enorm tegen. De krab was droog, weinig variatie. We zijn veel beter gewend bij jullie, jammer…

Wendy Grevinga
13 augustus 2021

Top top zoals altijd

Roland
12 augustus 2021

Superlekker en snel bezorgd

jaap
8 augustus 2021

lekker vers en snel. doet wat ze beloven!

Wolkorte
7 augustus 2021

Lekkerrr, de crispi is vreselijk lekker. Prima en vers.

Elferink
1 augustus 2021

Op vakantie verschillende sushi’s uitgeprobeerd. Blij dat we weer bij jullie konden bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Kasteel
31 juli 2021

Fantastisch! Erg lekker

luz
28 juli 2021
Jacqueline
24 juli 2021
Hampsink
24 juli 2021
Bert van de Pol
23 juli 2021

Top!

M.L.
17 juli 2021

Pokebowl was wel goed maar mag meer vis en groente in en minder rijst.

Manon
15 juli 2021
Rob
12 juli 2021
Gerda
10 juli 2021

Prima sushi. Sommige wel iets te groot voor 1 hap.

Joost
9 juli 2021

Was meer dan prima. De bezorging was keurig op tijd en de warme gerechten nog goed op temperatuur. En zoals altijd smaakte het hartstikke goed.

Thomas Wessel
9 juli 2021

Erg blij met jullie!

Charles
9 juli 2021

Dit was een mindere avond van direct Sushi, was beter gewend. Rijst was waterig en de Sushi was smakeloos, helaas.

v.
8 juli 2021
Marc
8 juli 2021

Heerlijke Sushi gegeten

Robert
8 juli 2021

Heerlijke PokeBowls

Mik
4 juli 2021
Christel Sleiderink
4 juli 2021

Het zat erg rommelig in het bakje. Eerdere bestelling vond in veel lekkerder.

Remy
27 juni 2021
K.
23 juni 2021
Resi Olde Boerrigter
21 juni 2021

Gisteren een grote bestelling afgehaald. De sushi was niks op aan te merken. Prima. Het enige negatieve is, dat je alles wat je besteld hebt moet checken of het er wel bij zit. Dit was al de derde keer dat er wat ontbrak. Gelukkig in de auto alles nagekeken. Was de wakame er niet bij. Terug de shop in en zonder een woord van verontschuldiging wordt de wakame je dan in de handen gedrukt. Dat vind ik nou slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
20 juni 2021

Lentebox besteld, helaas miste de zalm nigiri! En jammer dat het zoveel sushi met krab is, mag wel iets meer creativiteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
20 juni 2021

Snelle bezorging. Alleen had ik doorgegeven geen wasabi mayonaise te willen. Dit zat er helaas wel op.

Lionne
18 juni 2021

Wederom maar 2 paar stokjes. Terwijl me voor 3 personen besteld hebben. Ook geen soja saus en alles zat onder wakame vocht. Erg jammer dat de kwaliteit daarin steeds minder wordt. Ook de sushi met chedderkaas vonden wij niet echt een combi.

Sonja
14 juni 2021

De sushi was wéér verrukkelijk. En de bezorging was helemaal fantastisch..... kwam een half uur eerder... top! Alleen soja boontjes iets te hard...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Eppink
13 juni 2021
Bas
13 juni 2021

Lekker vers, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur Gervink
12 juni 2021
-
7 juni 2021

Goede kwaliteit zoals altijd, en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
6 juni 2021
Gundela Kull
6 juni 2021

Heel erg lekker, maar was een haar in de sushi 😒

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loohuis
6 juni 2021
Ronald
6 juni 2021

Super gemakkelijk en erg lekker en verzorgd

Elferink
5 juni 2021

Heerlijke sushi en prima kwaliteit/prijs verhouding. We blijven maar terugkomen!!

Loes
30 mei 2021

Super lekker gegeten! Op tijd bezorgd

Alders
29 mei 2021

Sushi goed van smaak, warme gerechten komen ook echt warm aan, snelle levering, vriendelijke bezorging

Mensing
28 mei 2021

Erg lekkere verse sushi. We hadden de keuze van de chef gedaan en dat was een prima afwisseling van smaken.

Arjan
24 mei 2021

👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
24 mei 2021

Via de site besteld, aflever tijdstip 18:00. Om 17:20 ging echter al de deurbel: bezorger Direct Sushi! Oh sorry… het eten kon nog wel even in de koelkast!?! Mail gestuurd… geen reactie ontvangen… aangezien je wel bezorgkosten betaald en bijzonder slechte zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.
23 mei 2021
J
22 mei 2021

Helaas geen stokjes en geen soja..

Reef
21 mei 2021

Prima, smaakvolle Sushi. Sashimi, vooral de tonijn had iets grotere stukken mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hansi
19 mei 2021

Heerlijk gegeten. Echt top.

Malou
19 mei 2021

Altijd heerlijk, goeie kwaliteit prijs verhouding.

Sonja
16 mei 2021

Het was héérlijk... boontjes misschien ietjes gaarder maar verder subliem eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
16 mei 2021

Alles was vers en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
15 mei 2021

Optijd klaar en smaakt perfect!

Jessie
10 mei 2021
Reinout
9 mei 2021

Voor de prijs vrij matige kwaliteit. De box had weinig afwisseling en het smaakte allemaal hetzelfde. Sojabonen koud en veel te kort gekookt (kreeg de bonen er amper uit), en de "snacks" te lang gefrituurd. Zal wel door de moederdagdrukte komen, toch jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ah
9 mei 2021

Super lekkere en verse sushi en snelle bezorging, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie
9 mei 2021

Perfect ! Heerlijk gesmaakt ! 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lon
7 mei 2021

Heerlijke Sushi en prima bezorging

Aktan
7 mei 2021
Bert van de Pol
7 mei 2021

Top, als altijd!

Jolanda Brookhuis
6 mei 2021

Het was wederom heerlijk

Lisa Wares
6 mei 2021

De soja bonen waren heel slecht. Er zaten allemaal bruine tussen en er zat geen smaak aan. Teleurstellend. De sushi zelf was prima.

Evelien
2 mei 2021

Top kwaliteit sushi.. heerlijk vers en super snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yac
1 mei 2021

Heerlijk gegeten

Marc
1 mei 2021
A.
30 april 2021
Luna
29 april 2021

Geen verbeterpunten.

Pascal boers
27 april 2021
Joyce
27 april 2021
mvas
27 april 2021

Fantastisch lekker (vers)

Tamara
26 april 2021

Het was weer heerlijk! De bezorging duurde wat langer dan gepland, ik werd hier keurig over gebeld. Top!

Carole
26 april 2021

Zeer tevreden

J.Engelen
26 april 2021

Zoals gewoonlijk perfect en de bezorging ook deze was perfect.

Marjan
26 april 2021

Goede pokebowl en goede, snelle bezorging.

M Klieverik
22 april 2021

Echt super lekker de bowls en de sushi

Annemarie
19 april 2021

Elke keer weer een feestje! En ik hou van feestjes :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wendy grevinga
18 april 2021
Sascha
15 april 2021
J.P.
13 april 2021

Kwaliteit was goed, kip in de salade was helaas niet meer warm maar lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
12 april 2021

Prima sushi, niet heel bijzonder en had wat meer smaak mogen hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs
11 april 2021

Erg lekker gegeten en ruim op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goezinne
11 april 2021

Heerlijk

Joost
11 april 2021

Door weer en wind en als een verzopen katje kwam de bezorger aan. Gepaste afstand zelfs met hondenweer. Sushi was uitstekend.

Wendy
10 april 2021

Heerlijk!!

Gerja Busscher
9 april 2021

Het was weer heerlijk.

Julia
9 april 2021

De sushi is niet goed gerold waardoor het uit elkaar valt voor je het in je mond hebt. Ook komt er steeds minder sojasaus bij de bestelling. Smaak is wel top!

-
9 april 2021
Bergman Roy
7 april 2021
Robert
6 april 2021

De bestelde sushi (lentebox) en zalm was prima, helaas viel de “verse” tonijn flink tegen. Dit was echt verre van vers en dat vind je terug in een heel laffe smaakloos portie stukjes tonijn. Echt zonde en een flinke afknapper, mede omdat er toch fors voor betaald moet worden...

-
5 april 2021
A
5 april 2021

Heerlijke verse sushi en supersnel bezorgd!

Christel Sleiderink
5 april 2021
Yul
2 april 2021
A. Bos
1 april 2021

Jammer dat de crispy weer niet warm was. Verder, heerlijk

Lisa
31 maart 2021

Het was weer super lekker en heel vers:)!

Jurre Schulten
29 maart 2021
Miranda
28 maart 2021
Marijke
27 maart 2021

De sushi is heerlijk, jammer dat ze vaak wat vergeten mee te leveren.

Evelien
23 maart 2021

Top! Heerlijk!

Jos oude Lohuis
22 maart 2021

Eigenlijk geen, alles prima verlopen, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
20 maart 2021
Van Dijk
20 maart 2021
Dirk
20 maart 2021
Leerkotte
15 maart 2021

Verkeerde bestelling geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Egbers
15 maart 2021

Top kwaliteit; altijd vers. Service is ook prima. Een aanrader als je van sushi houdt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imke Lentfert
14 maart 2021
Marissa ter L
14 maart 2021

Normaal altijd super lekkere sushi, ook nu lekker, alleen was 1 box heel slecht gerold en viel helemaal uit elkaar. Ben dit niet gewend en vind het ook heel jammer, betaal er immers veel geld voor.... ook zat er in 1 box veel vervangende producten wat jammer is, niet besteld wel gekregen, zonde...

Harold
14 maart 2021

Erg lekker en snel bezorgd door een vriendelijke bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
14 maart 2021

Onze bestelling zou om 17.30 bezorgd worden. Om 18.30 zag ik de bezorgster bij onze buren staan. Wat bleek? Onze bestelling was reeds bij de buren bezorgd(die toevallig ook sushi hadden besteld) en door hen opgegeten. En daar werd nu wéér sushi bezorgd. Zij hadden 18.30 als bezorgtijd opgegeven en vonden de bezorger opvallend vroeg. Doordat de bestellingen redelijk overeen kwamen, hadden de buren niets doorgehad. Mede doordat de bezorger hen verzekerde dat het klopte. Uiteindelijk geen drama, maar wel knap irritant dat je een uur langer moet wachten op je eten en dat je dan niet krijgt wat jij, maar wat de buren hadden besteld! Gelukkig is de kwaliteit wel top, dat scheelt dan weer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
14 maart 2021

Heerlijke sushi en snelle service!

Maarten
13 maart 2021

Voor het eerst een paar pokebowls besteld, vaker al eens willen proberen maar toch elke x op de sushi uitgekomen... blij dat ik het heb geprobeerd, in een woord HEERLIJK!

Goezinne
13 maart 2021

Deze keer kregen we extra doos sushi’s geleverd Dankjewel

Laurie
13 maart 2021

Heeerlijke sushi.

Imke Lentfert
12 maart 2021

Hele goede bezorging en lekkere sushi

Sven
12 maart 2021

De sushi was koud, en veel minder lekker als normaal, niet gewend van jullie

Maxime
8 maart 2021

De sushi was heerlijk. Helaas is er wel een fout gemaakt in de bestelling. We kregen ebi tempura i.p.v. de mini loempia’s die we hadden besteld. Mijn ervaring is dat er wel vaker zulke foutjes worden gemaakt wat erg jammer is.

Daphna
7 maart 2021
Laura
6 maart 2021
Martine
4 maart 2021

Onze bestelling bestond uit crispy rolls, inside out rolls, snackbox, flamed rolls, dragon rolls en yakitori. Het was heerlijk, de warme gerechten goed warm en mooi op tijd geleverd. Wel jammer dat jullie geen teriyaki saus verkopen, maar die koop ik dan zelf wel. Zeker voor herhaling vatbaar, bedankt!

Heleen kobes
28 februari 2021
Gijs Rikhof
27 februari 2021

De smaak was goed. Ook werd alles vers en lekker warm afgeleverd. Wat echter een teleurstelling was, was dat de crispybox (4 verschillende rollen) allemaal hetzelfde waren besprenkeld met zoete soja. We hadden gehoopt/verwacht dat elke rol z’n eigen sausje / smaak had. De side dish met loempia, inktvis, en tempura garnaal was prima! Het nadeel van dezelfde saus over alle 4 rollen doen is dat alles bijna hetzelfde smaakt. Eerlijkheidshalve... we zouden het zo niet snel weer bestellen.

Sandra
26 februari 2021

Lekker smakelijk en vers!

Dunja
25 februari 2021

Super lekkere sushi, maar helaas moesten we hier lang op wachten. Ze hadden het erg druk.

Nynke
21 februari 2021

Heerlijk gegeten Verse vis, goed prijs kwaliteit. Grote poke bowl veggie is super lekker. Maakte het gemis van een verjaardagsfeestje een beetje goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
21 februari 2021

Lekker eten, op tijd en vriendelijke afhandeling

Ulrike
21 februari 2021
Sylvia
21 februari 2021

Warm en koud naast elkaar. Dat is de tweede keer en dat eet niet lekker! Jammer.. en miste 2x eet stokjes

Kim
20 februari 2021

Helaas zaten er geen stokjes en sausjes bij de bestelling. Dit is de eerste keer, normaal is altijd alles goed.

Elke
20 februari 2021

T smaakte heerlijk en vers. In de snackbox zat alleen minder dan op t plaatje en dat viel tegen, want daarom hadden we t juist besteld

Sharon Mulder
19 februari 2021

Wij hebben heerlijk gegeten!!! Super! Bezorging was ook erg snel. Bestellen gauw weer! Heerlijk....

Alicja
17 februari 2021

Lekker! Altijd een goed kwaliteit

Ceciel boswerger
15 februari 2021

Het was heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
15 februari 2021
Suzanne
14 februari 2021

Altijd netjes op tijd! En ik heb nog nooit meegemaakt dat er iets mis was met de bestelling. Je kan zien hoe de sushi gemaakt word en dat word zorgvuldig en hygiënisch gedaan!

Rianne
14 februari 2021

Er zat veel te veel wasabi mayo op. Heb vaker de Salmon poké bowl gehad. Maar nog nooit zat er zoveel mayo op. Ik vond het erg jammer want heb het daarom niet opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sterre
13 februari 2021

Yaki tori had een vreemde nasmaak. Het proefde niet vers helaas. Sushi was oké. Soja bonen waren lekker!!

Linda
7 februari 2021

Het was voor het eerst dat we hier sushi hebben gehaald en het is zeer zeker aan te raden!! Heerlijk genoten! Prijs wat aan de hoge kant.

Coen kottink
7 februari 2021

Gewoon Top. Erg lekker en prijs kwaliteit is gewoon goed. Bezorging uitstekend.

Gonny
7 februari 2021

Top

Gerja Busscher
5 februari 2021

Lekkere verse sushi, portie gember had royaler gemogen.

Bert van de Pol
5 februari 2021

Mjam, mjam !

Mieke Mui
5 februari 2021

Wat een zalige sushi! We hebben er echt van genoten.

Maureen
30 januari 2021

Heeft me opnieuw zeer goed gesmaakt alleen vond de hoeveelheid sojasaus wat summier. Tot de volgende keer

Kim
30 januari 2021

De sushi was zoals altijd heerlijk! Alleen jammer dat we bij de combo saturday (2x) onze warme snacks niet werden geleverd. Zo konden we nogmaals vanuit Losser naar Oldenzaal rijden om de warme snacks op te halen!

Henriette
30 januari 2021

Uitstekend

Tessa
29 januari 2021

Het was heerlijk!!

Fransen
24 januari 2021

Bij een bestelling van deze omvang mocht er wel voldoende soja en gember bij zouten. Sushi op zich was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pietje
24 januari 2021

Wil boet bedanken voor de leuke avond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abby Koldemeule
24 januari 2021
Maud
23 januari 2021
Jet
20 januari 2021
R.J. Nijhuis
17 januari 2021
Klieverik
16 januari 2021

Het was zoals altijd super lekker en fantastisch : heel erg bedankt Sushi direct in Oldenzaal voor de perfecte en heerlijke sushi die op tijd klaar was.

Anouk
16 januari 2021
Kroeze
13 januari 2021

Heerlijk verse sushi. Top!

Moorman
11 januari 2021
Syl
11 januari 2021

Was 😀 heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
10 januari 2021

Heerlijk!

Tom
9 januari 2021

Al heel wat keren sushi gehad. Altijd netjes op tijd en erg lekker!

Boerrigter
8 januari 2021

Uitstekend!

Bert van de Pol
8 januari 2021

Smullen🍱

Raymond
8 januari 2021

Het was wederom fantastisch

Petra
8 januari 2021

Ik bestel regelmatig en altijd prima. Staat op tijd klaar en ben altijd tevreden

Moerman
6 januari 2021

Ik had een pokebowl en snacks besteld. Ondanks dat ik de bowl met zalm had besteld en ik tonijn kreeg was het prima verzorgd en zeker smaakvol.

Yul
5 januari 2021

Goed eten

Moniek
3 januari 2020

Bezorging helaas 30 min te laat, al om 16:00 besteld voor 18:30 maar alsnog te laat. Kwaliteit ook erg slecht, de loempiaatjes waren nat en vet, gyoza hard en de sushi had een rare smaak en viel uit elkaar. Zonde van het geld..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
3 januari 2020

Netjes op tijd geleverd, heerlijk gegeten, bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sven
3 januari 2020

Bestel opmerkingen niet gelezen. Pokebowls door elkaar geschud. Te laat. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smink
3 januari 2020

Het was heerlijk

AH
2 januari 2020

Sushi was gemiddeld en niet wauw. Bezorging was te laat, niet conform mail. Ik zou niet snel weer bestellen.

Tom
2 januari 2020

Wederom heerlijk! De direct sushi mix was top

Marleen
2 januari 2020

Eten is top maar bezorging al voor de zoveelste keer mis gegaan. Alweer vergeten om de soja mee te leveren en bezorging duurt lang

Bart
2 januari 2020

toppings van de sushi zaten vooral op het deksel en niet op de sushirol zelf

Gerard Flinkers
1 januari 2020

Prima geholpen, sushi's van uitstekende kwaliteit. Compleet met stokjes en sauzen geleverd, super.

Bert
31 december 2020

Heeeeeerlijk als altijd.

Diana
31 december 2020

Gevarieerd, lekker en snelle service

Maike
24 december 2020

In tijden niet zulke goede afhaal sushi gehad!!

Malou Strebus
24 december 2020

Sushi was erg lekker! Goeie prijs kwaliteit. Had het alleen om 17:00 gezet voor bezorging en kreeg het om 16:20 dit vond ik wel iets te vroeg helaas. Maar desalniettemin lekker kerstavondmaal!

Sushi Anja Paulus
23 december 2020

Het was heerlijk. Vers en goede smaken. 👍

Noortje
23 december 2020

Helaas alweer moeten wachten op onze bestelling, dit was de zoveelste keer. Eten was verder lekker.

Ronald
21 december 2020

Goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LGR
21 december 2020

top, lekker en keurig bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruth
20 december 2020

Sushi was erg lekker. Geen soja saus en wasabi erbij gekregen maar wel voor betaald. Erg slecht. Het kwam ook nog eens een uur te laat. Erg jammer.

Lauren
20 december 2020

De sushi was heerlijk. Alleen jammer dat het een half uur te laat werd bezorgd, even een belletje om de vertraging te melden naar ons was wel handig geweest. De bezorger zelf was wel vriendelijk overigens.

Ans van Duiven
19 december 2020

Eenvoudig via internet te bestellen en betalen. Netjes op tijd bezorgd en de kwaliteit is heel goed. Heerlijk gegeten, bedankt.

Sanne
18 december 2020

Super snel en lekker

Jwk
18 december 2020

Snel en lekker!!!

Wevers
12 december 2020

Het was zoals gewoonlijk weer ontzettend lekker

Ah
12 december 2020
Ronald
5 december 2020

Top

Carla
5 december 2020

Super wij zijn erg tevreden. De warme hapjes waren ook heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

Sushi Anja Paulus
5 december 2020

Het was heerlijk

Henk
5 december 2020

moest lang wachten voordat de bestelling op de afgesproken tijd klaar was (20 min)

Marloes van Dijk
5 december 2020

Alles prima in orde. Alleen jammer dat er niet op email wordt gereageerd terwijl er aan de telefoon wordt gezegd dat jullie dat fijner vinden als bellen.

Fam. Bartelink
4 december 2020

Top eten en snel geleverd

Soer
3 december 2020
Gijs Lammerink
2 december 2020
Rian
30 november 2020

Helaas was er een ding vergeten mee te leveren wat we hadden besteld en aangezien we best ver er van af wonen had het geen zin meer om heen en weer te rijden. Verder wel lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
30 november 2020

Jammer dat de sushi 1 uur later dan aangegeven zijn bezorgd

Miriam van hoogen
29 november 2020

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FransJetje
29 november 2020

Heerlijk en op tijd geleverd Helaas opnieuw de ketjap wasabi en gember niet bij! Jammer! Na klacht netjes nageleverd

Andrea Ten Brinke
29 november 2020

Was heerlijk, voor herhaling vatbaar 🍱

Tamara
28 november 2020

Alles weer heerlijk! Minpuntje vond ik echt dat er geen sojasaus, gember en stokjes bij zaten... Hopelijk de volgende keer wel weer!

Anoniem
28 november 2020

Super verrasingsbox.. heerlijk

Smidt
28 november 2020

We bestellen de Chef choice vrij vaak bij Sushi Direct en t is altijd goed!

Maaike
28 november 2020

Het eten is goed maar De wachttijden van soms bijna een uur niet normaal. Als je een tijd geeft hou je daar dan aan.

Aafke
27 november 2020
Bert
27 november 2020

Heeeerlijk!

Mayra
27 november 2020

Vers gemaakt, snel bezorgd, was weer heerlijk!

Herman
25 november 2020

Bestelling geplaatst voor 18:00. Zonder tegenbericht vooraf en/of uitleg achteraf pas om 18:35 uur bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elzo
23 november 2020
Marit
20 november 2020

Was weer super!

c.smidt
16 november 2020

De suchi's waren weer top!

Fransjetje
15 november 2020
Ziemerink
15 november 2020

Jammer als je 3 soorten crisp besteld en alles aan de buiten kant er dan het zelde uit ziet. Dat doet de smaak niet ten goede.

Chantal
15 november 2020

De sushi was heerlijk, ik had alleen gevraagd of wij ipv paling en krab iets anders konden krijgen. als het niet kan is dat ook geen probleem. maar ik had het wel graag willen weten. ik krijg een allergische reactie op krab.

Marieke
14 november 2020

Heerlijke verse sushi! Goede kwaliteit.

Lisa Nowee
13 november 2020

De bezorging was er zeer snel. Ontzettend bedankt hiervoor.

Paddy
12 november 2020

California Roll was niet vers, veel te koud.

Lisa Wares
12 november 2020

Het eten was zo als altijd goed! Alleen kreeg ik andere dingen dan die ik besteld had. In plaats van gyoza garnaal kreeg ik gefrituurde garnaal.

ivl
8 november 2020

op tijd geleverd en prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
8 november 2020
Niels
8 november 2020

Smaakte super allemaal!

Kelly
7 november 2020

Hadden smiddags al besteld en aangegeven dat we het 6u wilden hebben. Ze kwamen echter al om half 6. Kwam toevallig goed uit, maar als je net even van huis weg bent, is dit niet zo handig. Pas om 7u kreeg ik een mail dat de bezorger onderweg was. Desondanks weer genoten van de heerlijke sushi!

Marieke
7 november 2020

Heerlijke sushi! Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Kelly
6 november 2020

Snelle levering, eerder dan de aangegeven tijd

Sharon
6 november 2020

Top!! Heerlijk gegeten!

Tom
6 november 2020

Mijn oma zou zeggen: als of een engeltje op je tong plast. Het is en blijft heerlijk !

S. Troost
6 november 2020

Het was heerlijk en ruim voldoende, wij hebben genoten

Morsink
5 november 2020
Jh
1 november 2020

Wel goede kwaliteit. Ik miste alleen de wasabi en de sojasaus. Verder optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mireille
1 november 2020

Perfecte sushi!! Jammer dat de loempiaatjes en yakitori in oneven aantallen zijn. Beter 6 van elk om goed te kunnen delen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cristina
31 oktober 2020

lekker!

Mauirce Teussink
30 oktober 2020

Moesten langer wachten dan gebruikelijk, 17 45 zou het klaar zijn, echter duurde het nog 20 min, eten was verder goed

Cristina
25 oktober 2020

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom Leusink
24 oktober 2020
Karin
24 oktober 2020

Bestelling niet compleet ( fles soya zat er niet bij) sushi’s zijn goed maar voor het bedrag had ik net iets meer verwacht

Marit
24 oktober 2020
Bert van de Pol
23 oktober 2020

Top👍

Schasfoort
18 oktober 2020

Voor de 2e keer een half uur moeten wachten. Om 15.00 besteld om de bestelling om 17.30 op te halen. Hebben ze niet onder controle. Zalm voor de pokebowl was bijna op zo te zien in de bestelling. Jammer, laatste twee bestellingen niet meer tevreden zoals een jaar terug wel het geval was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels Blankenau
18 oktober 2020

Bezorging was vlot, maar sushi was steenkoud, wat betekend dat ze niet vers gemaakt zijn en rechtstreeks uit een koeling komen. Dit kwam de smaak niet ten goede. Binnenste was van de zalm was zelfs licht bevroreren. Dat kan beter sushi direct! Zeker voor hetgeen je betaald.

Joyce
17 oktober 2020

Vandaag voor de tweede keer besteld. de eerste keer hebben we bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Vandaag een nieuwe poging en al om 15.00 uur besteld in de hoop dat ze dan op tijd zouden bezorgen. Dit was ook zo, op een kwartier na. Echter, na bezorging bleek dat de helft van de bestelling niet geleverd was. Ik heb gelijk gebeld en na ongeveer een half uur werd de rest gebracht. Ware het niet dat nu het verkeerde werd geleverd. Wéér gebeld en een ruime tijd later kregen we dan eindelijk het juiste geleverd. Iets met drie keer is scheepsrecht.... Nog een keer een bestelling plaatsen doen we niet, na 2 slechte ervaringen hebben wij de buik er wel van vol.

Van Dijk
17 oktober 2020

Corona proof, mondkapje voor.... Uitstekend...

Marielle
15 oktober 2020

Binnen 30 min bezorgd en zo vers

Ferry
15 oktober 2020

Kwaliteit was minder dan dat we gewend waren. Sushi was waarschijnlijk al een paar uur eerder klaargemaakt. Wij vonden het deze keer teleurstellend.

Remco
11 oktober 2020

De sushi is opzich prima,ik woon 500 meter van direct sushi. ik kon de deur niet uit om het op te halen dus liet ik de sushi bezorgen, maar om daar 1,5 uur over te doen over 1 crispy box 16 stuks. Vind ik wel extreem lang duren!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
11 oktober 2020

Lekkere sushi en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henriette
11 oktober 2020
Marlon Ophuis
10 oktober 2020

Ik weet uit vorige bestellingen dat de sushi normaal veel lekkerder is. Nu was hij laat (30 minuten later dan eerder werd aangegeven) en koud.

Fam. Bartelink
5 oktober 2020

Top, lekker en nog sneller geleverd dan aangegeven !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
4 oktober 2020

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
4 oktober 2020

Optijd klaar, snelle service en super lekkere sushi!

Lieke
4 oktober 2020

Sushi was van topkwaliteit! Alleen hebben we meer dan een uur moeten wachten en waren ze een deel van de bestelling vergeten, kan gebeuren op en drukke zaterdagavond dus dat wordt ze niet kwalijk genomen

Jacq
3 oktober 2020

Weer te laat. Geen stokjes en wasabi.gember en soja Eten was wel weer goed complimenten aan de kok Volgens mij kunnen ze de drukte niet aan

Femke
3 oktober 2020

We hadden 2 grote pokebowls besteld en betaald, maar we kregen 1 grote en 1 kleine. Verder zat de bestelde snackbox er niet bij, na een belletje is die later wel nageleverd. Smaak was wel oke.

Leonie
3 oktober 2020

Het was weer heerlijk!!

Tamara
2 oktober 2020

Sushi smaakt prima , pokebowls ook super lekker. Enige puntje van kritiek Je kunt nu kiezen uit grote en kleine pokebowl. De grote is het formaat dat ze altijd al hadden en was toen 9.50 en nu betaal je daar 12.50 voor.

Gerja Busscher
1 oktober 2020

Hartstikke goed, super vers. Niets aan te merken alleen maar aan te bevelen

Mark
28 september 2020

Veel te lang moeten wachten. Tijden op de site moeten geblokt worden als er in de tijd niet opgehaald kan worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjo pots
28 september 2020
Tom
27 september 2020

In totaal anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling. Na de mail dat onze bestelling onderweg duurde het een uur voordat de bestelling geleverd wers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hartman
27 september 2020

Prijs/kwaliteit klopt niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alders
27 september 2020

Sushi besteld voor 6 personen. Kwaliteit en smaak waren weer super! Helaas de bestelling niet compleet. We misten 4 gerechten. Maar is netjes nabezorgd. Gebeurd helaas wel regelmatig dat bestellingen niet kloppen. Zou goed zijn daar intern eens naar te kijken.

Tom
27 september 2020
Paul
27 september 2020

Top sushi gegeten.

Grietje Dammers
26 september 2020

Het was heel erg lekker

Linda
24 september 2020
Martina
23 september 2020

Het eten zag er al geweldig uit en het smaakte ook heel goed. Een fantastisch verjaardagseten voor onze zoon Henk.

Go
20 september 2020
Loes
17 september 2020

Sushi was lekker! Alleen op woensdag om 17.00 uur besteld voor bezorging om 18.30. Voldoende tijd om te plannen lijkt me. Pas om 19.15 afgeleverd ...

carla smidt
14 september 2020

keurige bediening en heerlijke sushi's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Syl
13 september 2020

Normaal heel lekker, maar nu 1 warme rol en 3 koude rollen.. dat is niet fijn

Frank
13 september 2020

Volgens mail om 19.25 verwacht te bezorgen. Om 20.00 na eerst gebeld te hebben pas gekregen.

Marit
12 september 2020
T Hampsink
7 september 2020

Op tijd bezorgt, en heerlijke sushi’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
7 september 2020
Van Nijkerken
6 september 2020

Ik had 2 uur van te voren besteld maar helaas een half uur later dan de gevraagde bezorgtijd, de kwaliteit was dit keer niet wat we er van verwacht hadden, jammer van het geld

Jasper
6 september 2020

Bezorging duurder erg lang. 1 en 45 min moeten wachten op de bestelling.