Beoordelingen van Direct Sushi Oldenzaal

Recente recensies van Direct Sushi Oldenzaal

4 sterren na 456 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk zoals altijd, en het bezorgen verliep ook mooi optijd

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Op tijd en netjes bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! Bij het ophalen konden we onze bestelling meteen meenemen

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duidelijke keus op de site en bestelling gemakkelijk te plaatsen. Aflevering door positieve courier😉

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebow top

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker mooi op tijd mooie aanwinst voor Oldenzaal. nooit genoeg!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goed

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle afhandeling, snelle levering, TOP kwaliteit sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer super lekker. En heel vers. Goed op smaak. Altijd geleverd met voldoende wasabi. Gember en sojasaus. Super goede zaak. Ook snel geleverd. Elke keer smullen. dankjewel

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doet zijn naam eer aan. De sushi is erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Wij hadden loempia`s besteld maar waren niet mee bezorgt. De andere dag daar melding van gemaakt en wat schets mijn verbazing, ze werden gelijk gebracht met nog iets lekkers erbij, dat is pas service en de gerechten waren geweldig. Dank jullie wel en gr Ria

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer erg lekker en een feestje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was wederom prima. Helaas de laatste twee keren erg laat bezorgd. Bijna een uur na de afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2.5 uur gewacht op de sushi, is wel erg lang! Het smaakte wel goed hoor :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 minuten te laat. Kan echt niet. Waarom vragen hoe laat je geleverd wil hebben en er dan niets mee doen. Tenminste één berichtje hadden ze mogen sturen met de mededeling dat het later wordt en de mogelijkheid om je geld terug te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar minder goed dan normaal gewend. Vooral de tempura was minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altikd gevreden.. Gister niet. Ik heb een uur en een kwartier op mijn bestelling moeten wachten. Ook bleek bij bezorging dat de soja bonen op waren. Dit vind ik echt niet kunnen. Dus over de bestelling van 10-5 ben ik zeer ontevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het leek een beetje of wij de laatste restjes hadden. Hadden relatief laat besteld en kregen het snel geleverd. Sushi was niet met stokjes te eten omdat het uit elkaar viel.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit vd sushi viel me erg mee .Vers en lekker.Ook de wakame was heerlijk als bijgerecht.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was klef, de nori taai, kippasteitjes waren hard. Warme gerechten waren nog heerlijk warm. Kipspiesjes zalig. Edamame ook lekker Bezorging was 20 minuten te laat en wat vergeten, hier wel voor terug gereden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks een kleine bestelling ontbrak de bestelde wakame.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij elke bestelling spaar je punten, als het goed is. Voor de derde keer is de puntentelling opnieuw begonnen ondanks dat we een account hebben, vreemd! De sushi is overigens prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, voor herhaling vatbaar!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, helaas waren er meerdere sushi stukjes uit elkaar gevallen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het was vers en heerlijk! Eindelijk sushi for order. Zeker een aanrader en nu al mijn favoriet :)

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers Bereid, wachten waard.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verse sushi. Op tijd bezorgd. Aardige bezorgen. Ik ben wederom zeer tevreden.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was aardig en netjes, maar de service die ik telefonisch kreeg van zijn collega’s was verschrikkelijk. Bestel hier niet weer.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd verse en lekkere sushi! Snel klaar , top service!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snelle bezorging, top!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pokebowl was heerlijk maar de mini loempia's hadden een rare nasmaak

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER, ook zo goed omdat jullie echt rekening hebben gehouden met mijn wens om er voor een gezin van 4 personen iets moois te maken. TOP.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lentebox was goed van smaak, maar viel uit elkaar. Helaas was er 1x wasabi en 2x gember te weinig geleverd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de sushi was goed, maar de afhaaltijd liep ruim een half uur uit. Niet prettig als je met kinderen moet eten. Er werd ook geen compensatie of iets aangeboden. Jammer, zeker omdat we al eerder waren om het op te halen en ze wisten dat we graag op tijd wilden eten

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit mee gemaakt bij jullie maar ze waren 10 min te laat. Ik had boontjes besteld maar er zat dat keer heen zout of ( wat jullie daar over doen) op Normaal bestel ik altijd in het weekend en gaat het altijd goed

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was top!! Heel erg lekker gegeten! Dank jullie wel! Bestellen online ging prima en alles klaar op de afgesproken tijd, zelf opgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en vers. Keer op keer erg lekker

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoals altijd vers en verrukkelijk. Ook de bezorging was weer top. Jullie zijn nog lang niet van ons af.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor de prijs. Wel wat weinig soja saus.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was vers, heerlijk en voldoende. Wij hadden 4 set stokjes gevraagd bij opmerkingen en kregen slechts twee. Dat is jammer als je met zijn vieren bent. Maar smaak was er niet minder om!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk en van goede kwaliteit. Al meerdere vrienden doorgegeven en deze zijn ook zeer tevreden. De bezorging is ook perfect, precies de tijd wat word aangegeven, ook zeer vriendelijke jongens. Ik ben zekers tevreden en bestel graag bij jullie. Ook een mooie website met veel keus. Jullie verdienen een pluim.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam keurig op tijd en zag er heel mooi en verzorgd uit. We hebben heerlijk gegeten en zullen hier zeker vaker gebruik van maken. Een aanrader!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies optijd bezorgd en super lekker!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Veel sneller dan op site aangegeven, was prima maar natuurlijk daardoor niet 100% betrouwbaar

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Echt een aanrader ;-)

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de bonen erg lekker. De beide sushiboxen vonden we wel lekker van smaak maar de kwaliteit was minder goed. De rollen waren te los gerold waardoor ze snel uiteen vielen bij het opnemen en de sushi plakte teveel vast aan elkaar waardoor je ze moeilijk uit de box kon opnemen. De kwaliteit was dus minder dan we gewend zijn. We bestellen onder verschillende namen.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect optijd Heel lekker Altijd te weing maar das een goed teken.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, warme gerechtjes komen ook echt warm aan. De verwachte bezorgtijd werd via mail aangepast wat ook prettig is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals eerdere keren ook.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk, stond klaar op het afgesproken tijdstip. Super. Zeker een aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben nu 3x sushi besteld bij Sushi direct. De eerste keer waren de loempia’s koud, de tweede keer kwam de bestelling ruim 45 min te laat en was er geen sojasaus bij de lentesushi box geleverd, en vandaag zaten er geen eetstokjes bij de sushi. De sushi zelf is prima, echter is het jammer dat er iedere keer iets mis gaat. Dat zou meer aandacht kunnen hebben.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede website, veel keuze, eenvoudige betaalwijze en mogelijkheid tijdstip van bezorgen aan te geven. Maar het belangrijkste is dat wel erg lekker was. Dat smaakt naar meer............

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was keurig op tijd. Het eten was overheerlijk. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies volgens de verwachting. Wegens COVID heeft de bezorger netjes het eten bij de voordeur gezet. Eten was lekker. Warm en smaakte erg vers. Ook fijn dat er voldoende saus en stokjes bij zaten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er van genoten. Het was smakelijk en zo lekker klaargemaakt. Zeker een aanbeveling voor eenieder.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vriendelijke bezorger. Wel na 1.5 hr bezorgd, 30 min later dan eerste aangegeven tijd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Zag er ook mooi en lekker uit.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. 👌

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelproces ging makkelijk en de sushi was van excellente kwaliteit. Alleen de bezorging was gepland om half 8 en de bezorger was er wel pas om 5 voor 8. Geen ramp, maar ik miste wel even een simpel excuus van de bezorger. Had ie dit gedaan, dan had hij ook nog fooi gekregen van mij. Voor de rest was het ook een zeer vriendelijke jongeman. En nu met de corona tijd is het toch even anders allemaal. Ik ga zeker nog een keer bestellen bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, niet te duur (voor sushi). Bezorging duurt even, maar dan heb je ook wat!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is hier uitstekend. Het bezorgen ervan wat minder heb mijn bestelling 2 uur later ontvangen, ik kreeg hier voor wel extra warme hapjes.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zat rommelig/losjes in elkaar deze keer, ook vond ik een haar in m’n handroll. Ik had smiddags om 15.30 besteld voor bezorgen om 20u. Om 20.18 gebeld, toen zou onze bestelling met 10min de deur uit gaan. Om 20.45 opnieuw gebeld, 20.55 was het bij ons. Normaal hebben we betere ervaring met sushi direct

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was om van te smullen ;)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Kan er niets anders over zeggen. De kip-gyoza is echt hemels! Vis is vers en de winter-schotel zag er ook gewoon goed uit. Minpuntje: de bezorger gaf de bestelling “gewoon” vanuit zijn hand in de mijne. Misschien nog even aandacht hebben voor de richtlijnen.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, elke keer! Bestel het vaak online en dan haal ik het af, ook telkens netjes op tijd. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was op de afgesproken tijd klaar bij het ophalen en ze waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een half uur later dan besteld, maar de sushi was weer heerlijk!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld, fijn dat je up to date wordt gehouden betreft je bestelling. Kwaliteit van het eten was goed en was netjes verpakt. Bestellen zekers weer!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas stokjes, wasabi, gember en soja niet mee bezorgd. Sushi was verder wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Een deel van de bestelling is niet geleverd De sushi die we hadden was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De stukjes sushi waren erg klein, ik had voor 65 euro besteld, maar dat was veel te weinig voor 6 personen. Bij eerdere bestellingen was dit voldoende, nu niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de weekend special besteld oftewel de keuze van de chef. Dit was erg lekker, vers en een top kwaliteit. Volgende keer zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Good quality, easy app, easy to found the shop, nice Team there, nice sushi! I will come again!!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker 👍🏼 Alleen moesten we nog op de boontjes wachten volgens mij vergeten n het water te doen. Dat duurde ff

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was top!! Maar had om 18.30 besteld en zou het om 19.15 ophalen en ik zat daar tot 19.50 toen kon ik het pas meenemen

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaken. Vers en goede prijs kwaliteit verhouding. Twee punten van kritiek; Zeewier geleverd ipv sojabonen Te laat geleverd

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst, meerdere keren gebeld om het te annuleren. Nummer niet bereikbaar. Er heen gegaan en dit uitgelegd. Werd me brutaal verzocht om nog maar is te bellen want het nummer deed toch echt volgens de medewerker. Nummer gebeld deed het niet. Nog nooit zo onvriendelijk geholpen. Bestelling was al klaar. Uitgelegd reden van annulering. Bestelling werd me zo in de handen gedrukt. Mijn verhaal werd niet eens aangehoord. Laatste keer hier besteld voor mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dankjewel voor snel bezorgd bestelling! En heerlijk eten ! Eerste keer bij directsushi , zeker niet laatste 👍

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

İk bestel altijd me sushi bij julie maar gisteren zag het er niet uit de zalm en komkomer kwamer er boven uit niet mooi opgerold zag er niet uit smaakte ook nergens na alsof het restjes sushi was wat julie bij elkaar in hebben gedaan 😬

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 21.08 kreeg ik een bevestiging dat de sushi onderweg was, om 21.55 werd die pas geleverd. Daarnaast had ik sojabonen besteld, deze zijn niet aangekomen. Verder was de sushi wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk....genieten!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi , makkelijk online besteld en werd snel bezorgd!!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zoals altijd top, alleen waren mijn soja bonen echt niet goed. Ze waren bruinig en grotendeels verschrompeld. Hier door waren de bonen echt niet lekker en heb ik t helaas weg moeten gooien.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door omstandigheden werdt er 20 minuten te laat bezorgd, de bezorgen heeft dat netjes zijn excuus voor aangeboden. De sushi was voortreffelijk

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, maar helaas waren de loempiaatjes koud en heel erg slap. Dat was wel jammer. De rest was prima hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zat als een rommeltje in het bakje. Over, op en door elkaar. Net of ermee gegooid was. Op de foto op internet ziet de sushi er groter uit. Dikkere stukken. Nu zijn het kleine stukjes in het echt

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap nu waarom we ‘lang’ moesten wachten op de bestelling. Ik had nog nooit echte sushi gegeten. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi zag er prima uit, alleen de rijst was erg plakkerig en je kon proeven dat het al lang geleden gemaakt was omdat de sushi behoorlijk koud was gehouden na mijn idee. De bezorging waren we niet over te spreken. We kregen de sushi pas anderhalf uur later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed. Wel erg rommelig. Eerst bestelling niet compleet en kon terug. Tevens niet genoeg soya gehad.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Lekker vers en snel bezorgd. De tweepersoons box eet ik alleen makkelijk alleen op🤣🤣🙈

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd erg goed. Alleen waren jullie een aantal dingen vergeten. Zoals het gratis bakje wakame omdat we boven de 25 euro besteld hadden en het woensdag was. Ook hadden we geen soja saus :(

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

het wordt steeds lekkerder lijkt het wel :)

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi! Bezorging duurt lang en onvriendelijk bij telefonisch contact.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeer lekker. Goed geholpen en was optijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten dingen bij die ik niet besteld had en niet mag omdat ik zwanger ben. Daarom bewust niet besteld. Was jammer

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi tegen redelijk goede prijs. Pokebowl ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen toelichting, alles was perfect 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker. Echter heel erg jammer dat het een half uur te laat is gekomen waardoor we amper tijd hadden het nog op te eten.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de bestelling heb ik meteen doorgegeven dat het geen 16 uur moest zijn maar 18 uur. Helaas zijn mijn 2 berichten niet over gekomen. Sommige sushi waren erg groot. Niet in één keer in de mond te krijgen. Verder waren ze weer prima.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak bezorging te laat Aan de telefoon zeer onvriendelijk

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 20 minuten later dan gepland, jammer! De kwaliteit was goed en niks op aan te merken, dit blijft zeker mijn favoriete sushi zaak in Oldenzaal

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en lekkere sushi’s

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit! Heerlijk gegeten wederom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was weer genieten!! Ook vriendelijke bezorging. Een topper. Tot de volgende keer

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk sushi vers bereid terwijl we nog ff moesten wachten. goed tevreden kom zeker terug

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl besteld, helaas tijdens de bezorging omgevallen, dus lichte chaos in de bowl. Grote stukken komkommer, niet heel praktisch, smaakte wel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heeft de bestelling 2 uur in beslag genomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heb nog geen 15 min moeten wachten en zo vers en lekker. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Heb er echt van genoten. De zalm was zo lekker zacht

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi, duidelijke website en handig bestelproces

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Top!!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, verse ingrediënten en snelle levering.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi!! Zeker aan te raden

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker! helaas hebben ze 1 item verwisseld met een andere bestelling 😅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, op tijd klaar en vriendelijk personeel

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top!!! Regelmatig bestellen we hier sushi en we zijn kenners, daarom ook 5 sterren voor deze zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakt heerlijk. Snelle en fijne bezorging.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrrrr

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gisteren om 19.17 uur besteld en moesten toen al lang wachten gezien de verwachte bezorgtijd 20.05 uur was.. Uiteindelijk kwam onze bestelling om 20.30 uur en waren beide poke bowls omgevallen waardoor alles in de deksel en naar 1 kant was gevallen. De bezorger bood nog wel zijn excuses aan voor het late bezorgen dat was netjes maar wilde hier wel iets over zeggen.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was aangebrand en kwam niet fatsoenlijk van het stokje bij de yaki tori. Tevens was de bestelling 10 min later dan aangegeven. Al met al een beetje jammer

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk echt verse Sushi in Oldenzaal! Top kwaliteit en vooral erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi. Vers en smaakvol. gelukkig hadden we zelf nog stokjes, deze waren ze dit keer vergeten. Maar dit was trouwens de 1e keer dat ze er niet bij zaten.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, supervers

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed sushi mix en kwaliteit zoals altijd. Levering ging sneller dan verwacht

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer over treffelijk, jammer dat er geen wasabi bij zat die extra besteld was. Normaal krijg je dat er ook standaard bij ook dit was dit x niet het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te duur voor wat je krijgt

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

ik Heb laatst voor 30 euro aan sushi besteld. Maar vond de hoeveelheid niet passen bij het bedrag. Heb na de bestelling nog een pizza moeten bestellen. Omdat het bijna niks was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, alles gaat snel. Bestellen via internet,makkelijk betalen en kon het op de afgesproken tijd ook zo afhalen. Ennnn het was ook nog heerlijk !!!! Komen graag terug👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom echt top. Goed van smaak, goede service! Een aanrader!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte afhandeling. Op tijd bezorgd.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi zelf was goed. Bestelling was 10 minuten later dan in de mail was aangegeven. Dit kan natuurlijk gebeuren maar ook de bestelde/ betaalde gember en wasabi waren beide niet mee geleverd. Daar baalde ik enorm van want daardoor niet de smaak beleving die ik wenste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam eerder dan verwacht. De kwaliteit was wel anders dan andere keren. Het was net of de hosomaki komkommer en avocado al wat langer stond. De rol met krab en avocado eromheen was wel redelijk.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sojabonen waren heel klef en het leek alsof het 2x opgewarmd is. Ook de sushi was klef. Normaal heel positief over jullie, maar viel me nu tegen.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Superrrrr

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle rols deden wat lauw aan.. Ik kreeg niet het idee dat echt heel vers was. De hoeveelheid soja was veel te weinig. Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en een vergeten item netjes nageleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was weer top. Lekker en een goede service 🙂

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb ruim 1,5 uur moeten wachten op mijn bestelling!! En dat is helaas niet de eerste keer.. Jammer dat er geen vooruitgang in zit

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

17:50 bestelling doorgegeven en aangegeven dat ik deze om 18:50 kom ophalen. Geen bericht dat het uitloopt dus ik sta er om 18:45uur. Er wordt gezegd dat ze ermee bezig zijn dus ik ga zitten. Er komen nog 2 andere mensen binnen om hun bestelling op te halen en lopen 15 min later de deur uit met hun eten. Ik zit er om 19:15 nog en hoor ook niks van de mensen die er aan het werk zijn. Wel zie ik een enorme troep op de werkvloer, een handtas die uitgestald op een werkbank ligt bijvoorbeeld. 1 van de jongens loopt naar achteren en blijft even weg, collega’s roepen (lees: schreeuwen) waar hij toch blijft. Waarop de jongen zegt: ik was even wat drinken. Vond ik best vreemd...gezien 10 min daarvoor werd geroepen dat ze mijn bestelling bij elkaar moesten pakken. Daarna hoorde ik nog dat de sojabonen nog gekookt moesten worden terwijl de rest (rauwe zalm etc.) al klaar stond. Ik zie inderdaad dat ze het druk hebben maar er wordt niet met mij gecommuniceerd waardoor mijn irritatie behoorlijk

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk, wat wel een klein beetje jammer is dat op elke sushi zalm zat.(Wij hadden 2x voor 2 pers verassing vd chef)

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, gaan we vaker doen.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke zomerbox met zijn 2en. Snel.klaar goed geholpen. Top!

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 2 porties mini loempiaatjes besteld. Wel betaald maar niet gekregen. In plaats daarvan 6 garnaaltjes gekregen. Konden we niet omruilen, daar we in Duitsland wonen. Jammer

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en de tonijn en zalm waren zeer vers en goed. Echt een aanrader en wij gaan zeer zeker vaker bestellen 👍🏻

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat jammer was dat er een tijd wordt aan gegeven wanneer er word bezorgt, en het dan pas 25 min later binnen komt. Ook zag het er dit maal niet zo mooi uit , verschillende diktes en had het idee dat het snel snel is gebeurt. Jammer....normaal altijd dikke prima !

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorger.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weg lekker en goed. Alleen jammer dat de bestelling niet klopte. Hadden grote garnalen besteld en kregen loempia’s. Ook lekker maar hadden toch liever de garnalen gehad.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer, top!!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Wij hebben genoten. Super kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig, binnenkort weer.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en bezorging binnen 30 minuten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Niks op aan te merken.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als gewoonlijk prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

18.10 afhaal tijd. Was pas klaar om 18.25 dus via online bestellen is niet echt een succes als je toch zo lang moet wachten. En ook nog een kwartje toeslag voor iDEAL betaling. Sushi was ok+.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi! Bezorging was snel en de warme hapjes waren nog goed warm. Gaan wij zeker nog een keer weer doen!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij DS besteld en het is uitstekend bevallen. Sushi smaakte goed, vis was vers. De nigiri met geflambeerde zalm was hemels! De gyoza kip was lekker maar helaas niet meer helemaal warm.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Nette service, en lekkere sushi.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super zoals altijd

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en precies op tijd bezorgd.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer topkwaliteit sushi

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs / kwaliteit verhouding is prima!!

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Super vers, op tijd geleverd. Heerlijke sushi, niks aan toe te voegen👍🏻

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede service!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en een overheerlijke pokebowl gegeten. Zeker een aanrader!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi super! Bezorging duurde 1,5 uur! :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Niks veranderen, helemaal top!! De sushi was verser dan vers. Voor m’n neus klaargemaakt en smaakte heerlijk. Erg vriendelijke mensen ook.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer sushi afgehaald bij Direct Sushi Oldenzaal. Wil er geen woorden aan vuil maken, want het was heerlijk en zal nog vaak terugkeren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was goed. Door het gebruik van veel! plastic en wegwerpstokjes ben je als organisatie niet duurzaam bezig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben bijna 2 uur op onze bestelling moeten wachten en het werd 3 kwartier later dan het aangegeven tijdstip bezorgd. Niet even een belletje of excuus. We hebben er zelf 2 keer achteraan moeten bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld - snel geleverd - heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Na een eerste goede ervaring was dit helaas een enorme tegenvaller. Verheugd op een gezellige avond wijn en sushi. Helaas is meer dan de helft in de container beland. Droog en inhoud erg taai. Erg jammer en niet nodig. Kan heel anders!!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top DeLuxe. Heerlijk en goed!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, bezorgd op de afgesproken tijd. Aanrader

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd bezorgt. En het is heerlijk

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond nog relatief laat sushi besteld, maar echter viel de kwaliteit erg tegen met wat ik gewend ben, slecht gedraaide sushi met melige rijst! De garnalen leken wel uren oud en was gewoon taai kwa smaak.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker, vers en lenteschotel voldoende voor 2 personen

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Toppers!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De beste en lekkerste verse sushi in Oldenzaal . Wij zijn enorme fan van de mini loempia’s....

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze smaakte heerlijk, alleen jammer dat ze er aan de bovenkant allemaal het zelfde er uit zagen. Waar door het leek dat je 3x het zelfde had besteld!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super eenvoudig bestellen via de app en laten bezorgen of zelf ophalen. Goede en gevarieerde Sushi. Ruime keuze in soorten en maten. Bij iedere bestelling een bon voor extra gratis gerechten

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en top service, dikke 10. Bezorger zeer vriendelijk. Blijf zo door gaan.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi kwam precies op de gekozen tijd en t smaakte heerlijk! Echt top kwaliteit. Vooral de zeewier bij jullie is een aanrader.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende smaakvolle sushi. Moest wel even opletten dat alle bestekde in de zak kwam. Want anders was ik met een aantal dingen te kort thuis gekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi waren heerlijk! Vers en afwisselend. Voor herhaling vatbaar.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!! Kwaliteit van het eten was goed. De boontjes waren heerlijk en nog lekker warm. De sushi was ook lekker en de bezorging prima op tijd! Voor herhaling vatbaar en een aanrader!!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

TOP. Vers, snel en ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de drukte die aanwezig was bij Ditect Sushi, moest ik meer dan een uur wachten op de bestelling. Dit was geen probleem voor mij. Werd netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Bestelling werd netjes en in goede staat bezorgd en smaakte verrukkelijk!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Ze waren iets vergeten te brengen, maar dit werd direct nagebracht. We kregen zelfs extra!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk maar de portie van gember had iets groter gemogen. Verder is alles prima, verse lekkere sushi die precies op tijd waren bezorgd ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was prima ! Echter vind ik het raar dat wanneer jullie om 16.00 open zijn de tonijn om 17.00 al is uitverkocht en dat ook nog op zondag. Tevens staat op de site dat bij afhalen je er soja boontjes bij krijgt. Helaas zaten die er niet bij. Verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Vers gemaakt en met toewijding. Alles perfect op tijd gereed. Goede zaak en aanwinst voor Oldenzaal. Voor goede sushi hoeven we niet meer naar Enschede. Top!!!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel klein sushi, rijst is nat, duurzaam voor dit soort sushi.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede, verse sushi met verse producten Zeker een aanrader voor een snelle hap

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel besteld.... snel bezorgd... en heerlijk gegeten... super vers

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens het bestellen aangegeven dat de vorige bestelling (destijds ook gebeld) niet helemaal juist was geleverd. Dit is gisteren ruimschoots goed gemaakt. Een zalmrol en mini loempia's zijn extra geleverd. Goed bezig Direct Sushi, super opgelost, dank je wel!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en prima eten

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had geflambeerde zalm besteld maar kreeg gewone zalm, en had extra sojasaus er bij besteld maar had helemaal niks. Ook de stokjes waren niet aanwezig

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was héérlijk.... super vers en snel bezorgd.... Aanrader....

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer de zalm ook daadwerkelijk vers zou zijn geweest (geen gerookte zalm) dan zeker 5 sterren.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld. Keurig op tijd En het eten was vers en zeer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was nu keurig op tijd. Goede verbetering ten opzichte van de vorige keer!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heel erg lekker! Wachttijd kan beter bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Te lekker. Jammer dat het dan te duur wordt om dit elke dag te eten. Dikke 10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten leek gevallen. Sushi lag deels door elkaar en deksels waren vies. Wel jammer. Smaak verder goed, als altijd.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de sojabonen zat te weinig zout

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi van goede kwaliteit. Goed gevuld. De zalm roomkaas vonden we beiden niet erg lekker.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, altijd optijd! Echt goede sushi voor een prima prijs.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede sushi erg lekker en snel bezorgd.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg goed en smaakt super vers. Helaas in plaats van 5 inktvisringen er maar 3 in een bakje. Bezorging was ook rondom afgesproken tijd.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld, nu een aantal keren besteld en netjes op de hoogte gehouden. Top ga zo door!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb meer dan een uur op Mijn bestelling moeten wachten. En helaas kom ik er dan achter dat de bonen vergeten zijn. Gelukkig was de bezorger er nog en heb ik mijn geld van de bonen terug gekregen. Tevens waren de norivellen behoorlijk taai. Jammer!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, super vers en verzorgd!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was super snel en dikke prima. Website zeer gebruiksvriendelijk. De kwaliteit van de producten is prima maar niet helemaal te vergelijken met een tao. Daarentegen is het formaat/portie echt ruim voldoende!! Enige wat mij nu meerdere malen is op gevallen is dat de boontjes altijd nog erg hard zijn. Die mogen echt wel wat langer koken/stomen/garen

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu bewuste keuze gemaakt bij bestellen en we waren altijd zeer tevreden, daarom nu Direct Sushi box besteld. Geen idee welke sushi we kregen, maar ooooh wat een goede keus! Alles was ontzettend lekker! Heerlijk vers! Goede smaken! Het was echt een kadootje. Dank jullie wel. En mooi op tijd bezorgd, top!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden rond 18.45, verwachte bezorgtijd 19.40, om 19.50 gebeld, de bestelling ging net de deur uit. Om 20.05 nog niemand gezien en om 20.36 een mail dat onze bestelling onderweg was. Heel jammer dat het zo gaat, we waren in eerste instantie heel tevreden toen we een aantal weken geleden bestelden, maar dit geeft geen vertrouwen..

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker,maar bezorging duurt gewoon veel te lang (ruim meer dan anderhalf uur). Je kunt niet als je al honger hebt en geen zin om te koken besluiten om wat sushi te laten komen.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling veel en veelste laat. 2 uur moeten wachten, vervolgens telefoon gekregen, waarbij ik niet klantvriendelijk geholpen werd. Bestel er nooit sushi weer.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Veel te lange wachttijd, ondanks van te voren online bestellen en er zat te veel mayonaise/saus in de sushi

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers! ? ga zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De variatie wat sushi betreft is prima! Wel kan de kwaliteit wat beter. Soms het idee dat het niet vers is. Ook is soms de avocado te hard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topservice, heerlijke sushi!

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De herfstbox was super goed, maar ondanks dat we besteld hadden moesten we nog ruim een half uur wachten. Jammer

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was zo netjes om excuus aan te bieden voor de late bezorging, maar toch vervelend als het een half uur te laat wordt bezorgd. Sushi was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam 25 min te laat en we werden gebeld, toen we terug belden, wist niemand waarom ze gebeld hadden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld stond klaar op de bestelde tijd. En het smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi had een smaak die er wel mee door kon alleen jammer dat het zo plakkerig en ontzettend koud was toen we het op aten. Het geld dat ik ervoor betaald had vond ik het zeker niet waard. Eerste en laatste keer.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was niet goed. Voor de derde keer besteld maar ook voor het laatst. Voor de prijs die we er voor betaald hebben mag je meer verwachten. Tonijn en zalm was verder goed, maar de rollen sushi waren of te koud of te plakkerig. Er wordt wel zorg aan de producten geleverd maar dit was dit keer niet terug te proeven in de producten. Helaas.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit v d tonijn sashimiid pokebowl is niet zo goed. Koud alsof bevroren en draderig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk. Goede en snelle bezorging.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was voor de tweede keer de bestelling niet helemaal goed gegaan. De bestelde gember en wasabi zaten er niet bij. Vorige week zaten er loempia’s in i.p.v. de gyosa. Natuurlijk was het alsnog heerlijk! Maar het was nog lekkerder geweest met wasabi en gember! Krijg ik de volgende keer wel een goede bestelling? Groeten Annemarie

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed en ook geen opmerking over. Rond 1 uur s middags besteld om het s avonds bezorgd te krijgen. Ook direct betaald. Helaas kwam de bezorging meer dan 20 minuten later dan gevraagd. Dit vind ik te veel voor een grote bestelling die al betaald is. Ik haal het de volgende keer wel op.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en goede sushi!

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor het eerst besteld. De poke bowl met zalm was heerlijk , ook de sushi was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Je proefde gewoon dat alles zeer vers was! Petje af

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging gemakkelijk, goede site en Goede kwaliteit van de sushi, vriendelijke medewerkers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super vers en heerlijk gegeten, jammer dat de crispy chicken uit verkocht was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekker vers.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, aardige mensen en bestelling was op tijd klaar.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen en te betalen via website. Klaar op afgesproken tijdstip. Erg lekker! Inclusief sojasaus en wasabi (dacht dat ik daar extra voor moest betalen maar bleek niet het geval)

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd. Kwaliteit was minder dan wat we gewend zijn van Hengelo. Hier hadden we er vaak wat meer Maki hapjes en Zalm Nigiri bij. Wel hadden we deze keer extra sushi erbij geleverd gekregen. Ook was de presentatie een beetje minder maar misschien komt dat doordat het bezorgd is terwijl we normaal afhalen.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Conform de afgesproken tijd bezorgd.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg veel rijst, teveel in verhouding. Zalm genoeg en erg lekker. Heel weinig zeewiersalade. Lekker, maar voor herhaling vatbaar?

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Plakkerig, niet vers

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De meeste sushi’s vielen uit elkaar. De smaak was matig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker. Helaas was die deze keer een half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was online sojasaus vergeten te bestellen. Ik belde directsushi in Oldenzaal waarbij mijn bestelling nog niet weg was. Er werd mij toegezegd dat ik extra sojasaus zou krijgen. Bij ontvangst geen extra sojasaus. Erg jammer! Ik belde ditectsushi en ja ze konden er nu niks meer aan doen . Kortom slechte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, snel en van goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via internet makkelijk en snel. Heb gekozen om af te halen, was al klaar toen ik binnenkwam. Zeer vriendelijk personeel. Smaak was prima, heb wel eens lekkerder sushi gegeten maar zeker niet verkeerd. Goede portie ook vwb de 1 persoons sushi box. Voor herhaling vatbaar.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag poke bowl besteld. En wat was het lekker, een complete maaltijd voor 1 persoon.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, lekker vets en super leuk meisje deed de bezorging!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top: Kwaliteit was echt goed, heel vers alles. Wat warm moest zijn was ook echt warm. Tevens had alle sushi’s een eigen snaak. Minder: Bestelling gedaan en moest al lang wachten, verwachte bezorgtijd was 35 min later. Half uur later dan verwachte bezorgtijd gebeld, kreeg ik te horen dat het druk was. Ze waren ermee bezig en kwam eraan. Bezorging was uiteindelijk een uur later dan de verwachte bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijl Hoefde niet te wachten, stond klaar toen we kwamen top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor redelijke prijs snel bezorgd. Niets op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb ruim 2u op mijn bestelling gewacht. Waarvan 45 minuten na de oorspronkelijke aflevertijd. Kwaliteit sushi was goed gelukkig, anders zou ik er niet weer bestellen.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 30 min later geleverd. Zonder contact op te nemen. Jammer. Sushi was weer perfect.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, heerlijke sushi! Nu 3 keer gegeten van Direct Sushi, en dat was 3 keer prima! Ook de bezorging is goed geregeld?

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

ik vond het superlekker! ga zeker weer, hopelijk wordt het bezorggebied nog uitgebreid, al is het maar op bepaaalde dagen/tijden

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu 3x besteld bij Direct Sushi te Oldenzaal. De eerste keer bezorgden ze fors te laat. Maar goed, ze waren net open, dus dan begrijp ik dat. De tweede keer hebben wij de sushi opgehaald. Helaas gaven ze onze bestelling mee aan iemand anders, waardoor wij enorm lang moesten wachten op de bestelling. Het vreemde van alles was dat we nog niet eens excuses kregen. De derde keer was de bezorging op tijd, maar niet compleet. En in plaats van ons nieuwe gerechten te bezorgen, kregen wij de “oude” gerechten die opgewarmd waren en daardoor helemaal klef. Ik ga er maar vanuit dat dit beginners-fouten zijn maar mocht er een concurrent bij komen in Okdenzaal dan geef ik die ook zeker een kans.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en super lekkere sushi.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, netjes bezorgd.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en zoals gewoonlijk weer van prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bezorging duurde wel een beetje lang maar dit was ook aangegeven.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De boontjes waren niet vers/gaar. Ze waren taai en smaakloos alsof ze ingevroren zijn geweest. De sushi was erg slordig gedraaid, viel uit elkaar en in sommige rollen zat echt te veel mayonaise. De crispy chicken smaakt vooral naar frituurvet. Jammer, ik dacht dat dit een aanwinst voor Oldenzaal was maar ik vind het nu vooral een aanfluiting. Hollandse sushi.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, soms iets aan de vlakke kant. Sashimi was zeer goed! Mooie dikke grote stukken zalm en tonijn. Voor herhaling vatbaar.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en levering was sneller dan middels mail aangegeven, top !

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Er zaten in 2 stuks sushi een haar in. Verder was de sushi wel lekker.

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en op tijd bezorgd! Ik miste alleen de stokken voor het eten. Graag volgende keer meeleveren.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, graag weer

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Top! Uitstekende kwaliteit en variatie.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushirollen zijn goed gevuld en vers,, alleen de rijst te klef en smaakloos!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker vers. Top.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, op tijd en vriendelijke bezorging

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Aardig personeel.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer sushi besteld bij Direct Sushi en het was weer dik in orde. Lekkere sushi en vriendelijk personeel. Top.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker. Alleen bestelling niet volledig, 2 gerechten niet gekregen.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker en meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was ok, niet top helaas, weinig vis in verhouding veel rijst, norivellen niet heerlijk smakelijk en vers. Wordt geen herhaling.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten geen stokjes bij

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste x besteld , heerlijk gegeten

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was wat mis gegaan bij de bestelling. Dit hebben ze zeer goed opgelost. Voor de rest was alles heel lekker. De bestelling kwam alleen een half uur eerder dan afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op tijd. Was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de kwaliteit valt niet te twisten. Erg lekker en goed. Fijn dat jullie nu ook sushi met paling hebben. Heerlijk! De bezorging laat alleen helaas te wensen over. Je besteld en vervolgens moet je ruim 1,5 uur op je bestelling wachten. Kijk als we dat weten is het niet zo erg. Maar stuur niet om 18:45 een mail met je bezorging is onderweg en dan pas om 19:15 uur aankomen. Daar gaat volgens mij dan iets mis. Jammer

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Errug laat , te laat bezorgt.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Formaten per stuk waren nogal verschillend, heren waren erg vriendelijk bij afhalen. Airco in de zaak zou geen luxe zijn.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit sushi, lekker vers en goed op smaak. Bezorging op de minuut af op tijd. Perfect.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Vanavond hebben we weer heerlijke Sushi gegeten.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk genoten van de sushi!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer dat ik geen vip card meer kon krijgen We bestellen regelmatig sushi Of halen het uit Enschede

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Tuna box besteld. Afhaaltijd werd later dan opgegeven maar ze hebben het druk en het is wat rommelig. Alle begin is moeilijk maar komt wat chaotisch over. De fresh Tuna was vlgs mij niet geheel fresh ... verder wel goed. Kan echter (nog) niet tippen aan de sushi van Jasmin garden in Borne..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Het leek alsof het al een halve dag in de koeling lag. Ik bestel niet meer.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was er snel en een bezorgfiets is ook goed om te zien. Sushi was prima. Heb geen verwachtingen van sushi zoals bij Wine and bite, Tao of Umami. Daar kan deze sushi niet aan tippen.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onregelmatig gesneden, ietwat vettig (soms). Smaak prima. Bezorging bijna op tijd, vriendelijk

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, En op tijd bezorgd ! Was de eerste keer, ga zeker vaker bestellen !

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was erg goed. Alleen erg jammer dat het 1h15m duurde voordat mijn bestelling bezorgd werd, om vervolgens ook nog niet volledig te zijn. Het werd wel nabezorgd en na ruim 1,5 uur kon ik eindelijk gaan eten. Maar geen echte excuses van de bezorger of medewerkster aan de telefoon ontvangen en ook geen poging tot aanbieden van compensatie gedaan. Niet erg klantvriendelijk. Snelheid en goede service zijn erg belangrijk bij dit soort diensten. Zorg dat je dat snel op orde krijgt, want het eten is goed.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Bestel zeker vaker. Stond klaar op de afgesproken tijd.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een uur voordat k mn eten kreeg. Vind dat erg lang

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Edamame voor de 2e keer veel te hard/rauw. Sushi redelijk; prima prijs kwaliteit verhouding. Tonijn uit de vriezer? In ieder geval niet 100% vers. Korting leuk maar moet je op tijd lezen, anders geen refund. Jammer. Ik rijd liever heen en weer naar Tao voor afhaal sushi....

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Super eindelijk goede sushi in Oldenzaal!

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, we kregen alleen de verkeerde bestelling,, 2x garnalen ipv 1x garnalen en 1x Yaki-tori, qua prijs hetzelfde, dus maar zo gelaten, wel jammer want mijn ega lust geen garnalen, heb ze heerlijk opgegeten. Beginnersfoutje.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, we moesten wel iets langer wachten.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was een uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te veel op de kaart is uitverkocht, zelfs wat niet op de kaart was uitverkocht kon niet geleverd worden. (Sojabonen) heel erg jammer omdat ons diner niet compleet was daardoor!!!!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen de bezorging was zeer slecht. Het zou rond 20.15 uur bezorgd worden maar heb nog zeker een half uur moeten wachten op mijn bestelling.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, jammer dat het een half uur later dan de planning kwam.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel goed, sinds 1 augustus open en ondertussen al 2 keer van mogen genieten!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!! Bezorging kunnen we niet beoordelen, we hebben afgehaald!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, super vers! 17.30 besteld, en om 18.30 bezorgd zoals aangegeven in de mail. De bestelde sojaboontjes waren helaas op maar daar hebben we van de bezorger netjes excuses voor gekregen, samen met het al betaalde geld hier voor. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Direct Sushi voorziet duidelijk in een behoefte in Oldenzaal maar heeft het daardoor (nu) veel te druk en moet oppassen dat dit niet tegen hun gaat keren. Eten is prima en personeel is vriendelijk.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.10 besteld, aangegeven zo snel mogelijk bezorgen. Verwachte bezorgtijd 18.30 ..... Uiteindelijke bezorging pas 19.15 Had ik dat geweten, had ik niet besteld.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aflevering gewenst om 18.30 uur Aflevering uitgevoerd om 20.15 uur Geen reactie uwerzijds

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, maar je moet wel geduld hebben.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes bezorgd. Eetstokjes erbij. Mooie aanwinst in Oldenzaal. We gaan zeker vaker bestellen. Excuus voor de bezorger, ik had geen fooi klaarliggen... En hij was nog wel met de fiets. Maken we nog goed. ;-)

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi top. Website top. VIP kaart top Is dus 3 x check?

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige eerste kennismaking. Veel succes gewenst!!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik krijg geen contact met direct sushi over mijn bestelling.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating